Ochrana osobních údajů

Uděluji tímto společnosti Perfect System, s.r.o. (dále jen „Správce“), zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 84989, se sídlem v Radlické 3301/68, 150 00 Praha 5, IČ: 26480981, jež je provozovatelem portálu ColosseumTicket.cz včetně sítě prodejních míst (dále jen „CT“), souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

  1. Osobní údaje, které mohou být zpracovány:

    • jméno, příjmení
    • e-mail
    • telefon
    • ulice, město, PSČ, země
    • heslo – v zašifrované formě
    • IP adresa
    • soubory cookie

  2. Účelem zpracování osobních údajů je:

    Zlepšení komfortu Zákazníka z nakupování a zvýšení jeho informovanosti o aktuální nabídce, a to formou přímého marketingu a analýzy návštěvnosti a nákupního chování.

  3. Doba zpracování osobních údajů je:

    5 let od udělení souhlasu.

  4. Osobní údaje mohou být poskytnuty následujícím třetím osobám:

    Používáme kódy od společností Google Inc (Google Tag manager, Adwords, Google Analytic). Seznam.cz, a.s. (Sklik) a Facebook Ireland Ltd., které nám pomáhají analyzovat chování návštěvníků a zákazníků portálu.

    Osobní údaje jsou shromažďovány a uchovávány pouze elektronicky v zabezpečeném datovém úložišti. Data předávána mezi zařízením Zákazníka a serverem Správce/CT jsou vždy šifrována pomocí SSL protokolu.

  5. Zákazník je oprávněn kdykoliv tento souhlas se zpracováním osobních údajů, jak je popsáno výše, zrušit, a to žádostí zaslanou prostřednictvím emailu na adresu info@colosseumticket.cz anebo volbou odvolání Souhlasu se zpracováním osobních údajů dostupné v sekci „Můj účet". Zákazník rovněž může požádat o vymazání údajů, a to buďto e-mailem anebo opět přes volbu vymazání ze sekce „Můj účet“. 
  6. Cookies na stránkách Colosseumticket.cz je využíváno také pro:

    - Retargeting (reklamní nabídka na akce, které jste si již prohlíželi nebo relevantním obsahem) a  pro účely anonymizovaných statistik vyhledávačů (Google, Seznam, aj.).
    - Dále pro retargeting a anonymizované statistiky na sociálních sítích (Instagram, Facebook, aj.).
    - Stejným způsobem jako Colosseum ticket mohou tyto soubory cookies využívat i pořadatelé      akcí (pouze v rozsahu svých vlastních akcí).

    Jaké osobní údaje jsou Colosseum ticket shromažďuje?

    Při nákupu vstupenek:
    - jméno, příjmení, e-mail a telefonní číslo, případně adresa, pokud je nutná např. k doručení vstupenky či jiného zboží,
    - další údaje vyžadované pořadatelem, které jsou nezbytné pro řádné uskutečnění akce a které jsou v nákupním formuláři označeny ikonou (i)

    Pokud se registrujete a vytvoříte si profil:
    - jméno, příjmení, e-mail,
    - fotku, pokud se registrujete přes Facebook nebo pokud si ji sami nahrajete,
    - stejné údaje jako při nákupu vstupenky, v případě že si koupíte vstupenku prostřednictvím profilu.

    Pro účely zasílání novinek od Colosseum ticket či pořadatele:
    - V případě vašeho výslovného souhlasu se zasíláním novinek předáme vaší e-mailovou adresu pořadateli akce, který vás může kontaktovat za účelem nabídek dalších pro vás zajímavých akcí.
    - Výslovný souhlas pro zasílání novinek může ze zákona poskytnout pouze osoba starší 16 let.
    - V případě výslovného souhlasu se zasíláním novinek od Colosseum ticket či pořadatele můžeme předat určité osobní údaje nutné ke spárování vašich profilů Facebooku, který vám následně může zobrazovat nabídky Colosseum ticket či pořadatele na další pro vás zajímavé akce.
    - Souhlas se zasíláním novinek od Colosseum ticket můžete kdykoliv zrušit prostřednictvím odkazu, který je uveden na konci každé nabídky.

    Společnosti Google, kde jsou však vaše data anonymizovaná a pokkud udělíte výslovný souhlas, tak dalším subjektům, př. Facebook, Instagram) pro účely zasílání novinek a zobrazování personalizovaných reklam.

Subjekt údajů – Zákazník svým souhlasem prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů*, že jím uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.

*Poučení Subjektu údajů

Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“), informuje, že:

  • osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány na základě jeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek,
  • důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů je zájem Subjektu údajů o zvýšení
  • informovanosti o aktuální nabídce Správce, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné,
  • při zpracování osobních údajů Subjektu údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,
  • Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám,
  • Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.
  • Výše uvedený Souhlas se zpracováním osobních údajů není povinný pro účel uskutečnění nákupu (objednávka/rezervace) vstupenky. Nákup vstupenky a plnění smluvního vztahu se řídí Obchodními podmínkami.
Ostatní hledají
Nejnavštěvovanější
#rudolfinum
#státníopera
#klavírníkoncert
#muzikál
#filmováhudba
#komedie
#stavovskédivadlo
#houslovýkoncert
#novinka