Ochrana osobních údajů

Uděluji tímto společnosti Perfect System, s.r.o. (dále jen „Správce“), zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 84989, se sídlem v Radlické 3301/68, 150 00 Praha 5, IČ: 26480981, jež je provozovatelem portálu ColosseumTicket.cz včetně sítě prodejních míst (dále jen „CT“), souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

  1. Osobní údaje, které mohou být zpracovány:

    • jméno, příjmení
    • e-mail
    • telefon
    • ulice, město, PSČ, země
    • heslo – v zašifrované formě
    • IP adresa
    • soubory cookie

  2. Účelem zpracování osobních údajů je:

    Zlepšení komfortu Zákazníka z nakupování a zvýšení jeho informovanosti o aktuální nabídce, a to formou přímého marketingu a analýzy návštěvnosti a nákupního chování.

  3. Doba zpracování osobních údajů je:

    5 let od udělení souhlasu.

  4. Osobní údaje mohou být poskytnuty následujícím třetím osobám:

    Používáme kódy od společností Google Inc (Google Tag manager, Adwords, Google Analytic). Seznam.cz, a.s. (Sklik) a Facebook Ireland Ltd., které nám pomáhají analyzovat chování návštěvníků a zákazníků portálu.

    Osobní údaje jsou shromažďovány a uchovávány pouze elektronicky v zabezpečeném datovém úložišti. Data předávána mezi zařízením Zákazníka a serverem Správce/CT jsou vždy šifrována pomocí SSL protokolu.

  5. Zákazník je oprávněn kdykoliv tento souhlas se zpracováním osobních údajů, jak je popsáno výše, zrušit, a to žádostí zaslanou prostřednictvím emailu na adresu info@colosseumticket.cz anebo volbou odvolání Souhlasu se zpracováním osobních údajů dostupné v sekci „Můj účet". Zákazník rovněž může požádat o vymazání údajů, a to buďto e-mailem anebo opět přes volbu vymazání ze sekce „Můj účet“. 
  6. Cookies na stránkách Colosseumticket.cz je využíváno také pro:

    - Retargeting (reklamní nabídka na akce, které jste si již prohlíželi nebo relevantním obsahem) a  pro účely anonymizovaných statistik vyhledávačů (Google, Seznam, aj.).
    - Dále pro retargeting a anonymizované statistiky na sociálních sítích (Instagram, Facebook, aj.).
    - Stejným způsobem jako Colosseum ticket mohou tyto soubory cookies využívat i pořadatelé      akcí (pouze v rozsahu svých vlastních akcí).

    Jaké osobní údaje jsou Colosseum ticket shromažďuje?

    Při nákupu vstupenek:
    - jméno, příjmení, e-mail a telefonní číslo, případně adresa, pokud je nutná např. k doručení vstupenky či jiného zboží,
    - další údaje vyžadované pořadatelem, které jsou nezbytné pro řádné uskutečnění akce a které jsou v nákupním formuláři označeny ikonou (i)

    Pokud se registrujete a vytvoříte si profil:
    - jméno, příjmení, e-mail,
    - fotku, pokud se registrujete přes Facebook nebo pokud si ji sami nahrajete,
    - stejné údaje jako při nákupu vstupenky, v případě že si koupíte vstupenku prostřednictvím profilu.

    Pro účely zasílání novinek od Colosseum ticket či pořadatele:
    - V případě vašeho výslovného souhlasu se zasíláním novinek předáme vaší e-mailovou adresu pořadateli akce, který vás může kontaktovat za účelem nabídek dalších pro vás zajímavých akcí.
    - Výslovný souhlas pro zasílání novinek může ze zákona poskytnout pouze osoba starší 16 let.
    - V případě výslovného souhlasu se zasíláním novinek od Colosseum ticket či pořadatele můžeme předat určité osobní údaje nutné ke spárování vašich profilů Facebooku, který vám následně může zobrazovat nabídky Colosseum ticket či pořadatele na další pro vás zajímavé akce.
    - Souhlas se zasíláním novinek od Colosseum ticket můžete kdykoliv zrušit prostřednictvím odkazu, který je uveden na konci každé nabídky.

    Společnosti Google, kde jsou však vaše data anonymizovaná a pokkud udělíte výslovný souhlas, tak dalším subjektům, př. Facebook, Instagram) pro účely zasílání novinek a zobrazování personalizovaných reklam.

Subjekt údajů – Zákazník svým souhlasem prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů*, že jím uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.

*Poučení Subjektu údajů

Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení“), informuje, že:

  • osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány na základě jeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek,
  • důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů je zájem Subjektu údajů o zvýšení
  • informovanosti o aktuální nabídce Správce, což by bez poskytnutí těchto údajů nebylo možné,
  • při zpracování osobních údajů Subjektu údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,
  • Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, než výše uvedeným třetím osobám,
  • Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.
  • Výše uvedený Souhlas se zpracováním osobních údajů není povinný pro účel uskutečnění nákupu (objednávka/rezervace) vstupenky. Nákup vstupenky a plnění smluvního vztahu se řídí Obchodními podmínkami.
Doporučujeme

Vzhůru ke hvězdám

Zámek Mělník, Jiří Lobkowicz

Noc na Karlštejně na zámku Zbraslav

Agentura Divinus

Les Misérables - Bídníci

GOJA Music Hall

Kleopatry na zámku s orchestrem

Zámek Mělník, Jiří Lobkowicz

Nabucco

Národní divadlo

Labutí jezero

Agency Artistic International

Noc na Karlštejně na zámku Lednice

Agentura Divinus

CLASSIC SPECTACULAR v Zrcadlové kapli - Beethoven, Mozart, Verdi

Classics international

Beetlejuice

Hudební divadlo Karlín - HdK

Koncert v Rudolfinu - MOZART, VIVALDI, SMETANA

Parnas Ensemble

Třináct u stolu

Divadlo Lucie Bílé

The Sinatra Experience: Celebrating a Musical Legend

Reduta Jazz Club

Coppélia

Národní divadlo

Trosečnice

Divadlo Radka Brzobohatého - DRB

Poe

Národní divadlo

Dracula 30 let

Kultura pod hvězdami

Sivan Silver & Gil Garburg v Rudolfinu

Symf. orchestr hl. m. Prahy FOK

Zapomeňte na Shakespeara!

Divadlo Hybernia

Srdeční záležitost

Divadlo Lucie Bílé

Pop Divas

Prague Proms - 2024

Hordubal

Národní divadlo

Hračička

Divadlo Radka Brzobohatého - DRB

Recitál Lucie Bílé - koncert v Praze

Divadlo Lucie Bílé

To nejlepší z české a světové hudby

Agency Artistic International

Děti ráje

Kultura pod hvězdami

Největší blbec pod sluncem

Strašnické divadlo v Praze - ADVERTE - divadlo francouzské komedie

Romeo a Julie (Roméo et Juliette)

Národní divadlo

Ošklivec

Činoherní klub

The Ray Charles Experience by Lee Andrew Davison (USA)

Reduta Jazz Club

Presidenti

Strašnické divadlo v Praze - ADVERTE - divadlo francouzské komedie

Forsythe / Clug / McGregor

Národní divadlo

Madagaskar jr.

Divadlo Hybernia

Louis Armstrong Forever

Reduta Jazz Club

Občan první jakosti

Divadlo Na Jezerce

Hollywood Night v Obecním domě

Prague Proms - 2024

Romeo a Julie

Národní divadlo

Miliónový údržbář

Divadlo Lucie Bílé

Láska z mládí

Divadlo Bez zábradlí

Protokol

Spolek Kašpar (Divadlo v Celetné)

Doktor Faust - muzikál s živým orchestrem

Divadlo Na Maninách

CLASSIC SPECTACULAR v Klementinu – Mozart, Bach, Vivaldi

Classics international

Vizita

Divadlo Na Jezerce

Tři muži na špatné adrese

Divadlo Bez zábradlí

Soulful Grooves: Gilad Atzmon & Band (UK)

Reduta Jazz Club

Prohlídka Muzea slivovice R. JELÍNEK s večeří a hudebním programem

RUDOLF JELÍNEK - Muzeum slivovice

La traviata

Národní divadlo

Louskáček

Agency Artistic International

Dámská čtyřhra

Spolek Kašpar (Divadlo v Celetné)

Hagen Quartet

Česká filharmonie

Velikonoční gala koncert v Lichtenštejnském paláci (HAMU)

Parnas Ensemble

Vína popít lok

Divadlo Viola

Kabát - po čertech velký turné 2024

Pink Panther Agency, s.r.o.

Freddie - Concert show

Divadlo Radka Brzobohatého - DRB

Oběd na lodi s živou hudbou

Prague Boats

Sweeney Todd

Národní divadlo moravskoslezské - Ndm

Figarova svatba

Národní divadlo

VIVALDIANNO THE SHOW

Divadlo Hybernia

Zpívání v dešti

Divadlo Hybernia

Staroměstská radnice - SKIP THE LINE

Prague City Tourism, a. s.

Janáček Ensemble (Janáček Brno 2024)

Národní divadlo Brno (NdB)

Ples v hotelu Savoy (Ball im Savoy)

Národní divadlo

Labutí jezero

Národní divadlo

CLASSIC SPECTACULAR v Týnském chrámu - Mozart, Bach, Schubert

Classics international

Recitál S. Šaturová, M. Kozák (Janáček Brno 2024)

Národní divadlo Brno (NdB)

Rozmarné léto

Spolek Kašpar (Divadlo v Celetné)

Producenti

Národní divadlo moravskoslezské - Ndm

Louskáček - Vánoční příběh

Národní divadlo

Louskáček

Národní divadlo Brno (NdB)

Duchovní koncert (Janáček Brno 2024)

Národní divadlo Brno (NdB)

Šarlatán (Janáček Brno 2024)

Národní divadlo Brno (NdB)

Recitál J. Špaček, M. Sekera (Janáček Brno 2024)

Národní divadlo Brno (NdB)

TRIBUTE TO JAZZ QUEENS: NINA SIMONE

Reduta Jazz Club

Ostatní hledají
Nejnavštěvovanější
muzikálypraha
divadlopraha
klasickáhudba
letníscéna
strašnickédivadlo
filmováhudba
rudolfinum
státníopera
muzikál
národnídivadlo